Direktlänk till inlägg 23 mars 2013

Härlig lördag??

Av Måna - 23 mars 2013 10:19

Här startade lördagen 05 för vissa och 05:55 för andra:-)
Jag är lyckligt lottat att dagen till ära tillhöra "för andra",samtidigt som Joel:-)

Sola skiner och det var friska minus 16 när jag trava ned till stallet 06:10!att få stå där och ösa skit på morgonen i min ensamhet,gör att dagen startar på bästa sätt(för mig)och humöret blir fantastiskt!!!(hur lät inte det då??)

Kaffe och songpop.
Joel vakna för andra gången och blev mys i soffan tillsammans med båda gofisarna<3 underbara ungar!!!!

Idag är Joel 3 månader gammal!!!3MÅNADER!!!
Jisses....!
Och nu är det rätt ljust:-)
Tre månader i mörker...har ljusnat nu!jag vågar faktiskt säga det:-) för inte sjutton kan det väl bli bakslag på detta va???
På BVC sa dom,att värsta tiden i livet förhoppningsvis är över nu!och jag kan ändå inte annat än att känna mig ledsen ändå!
Dom tre första månaderna av Joels liv är mörka!
Dom tre första månaderna med en bebis är mörka...det är väl då man ska vara glad?passa på att bebis gosa och känna det totala lyckorus i kroppen!?!
Det ska ju inte vara "den värsta perioden" i ens liv???
Att det skulle bli så här??? Att försöka överleva,stå på bena,hålla ihop den familj man har-att se till att man inte blir osams,att orka...det ska inte vara så!!!!
Jag lider med alla föräldrar vars barn får kolik-finns dom som drabbas mycket värre än vi med Joel,även dom som får det lite lättare...men hur som-lider jag med dom!!!
För nu vet jag hur det är...
Att inte orka träffa och umgås med människor.
Att inte orka ta sig hemifrån
Att inte vara närvarande
Jaa...helt enkelt,att inte orka något alls!
Och vid nästa tillfälle för uppdatering av "Depp-provet" nere på BVC-hoppas jag på godkänd besiktning med blankt papper:-)
STORT tack till fina Jess,som åtskilliga gånger suttit vid mitt köksbord och bara varit,bara varit här-samt hjälpte mig med en vilde;-) så att jag 1 gång på tre månader fick komma ut och handla lite kläder till barnen:-) Du är toppen,som hjälpt på ditt sätt med att,just,bara varit här!!!!tack!

Stefan ränner fram å tillbaka till den däringa datorn där nere!nått som strular...och om det ens är möjligt-ska vi försöka åka en sväng idag!
Om han ens orkar-eftersom han ränt hela natten!
Annars får vi hitta på något annat:-)
Det blåser ju inte idag,helt otroligt!!!!!så kanske på eftermiddagen kan vara behagligt att vara ute till å med:-)

Nu hägrar duschen!
Joel har åter "gått å lagt"sig.
Fröken "varför" pysslar på rummet.
Stefan jobbar!
Vi hoppas på en bra dag,absolut:-)

 
 
Ingen bild

Jess

23 mars 2013 13:36

Va underbar du ä gumman. Klart man ställer upp genom att bara vara ;) å de kommer ja fortsätta med ;) <3 det är de man har vänner till ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Måna - 20 augusti 2023 08:51

Igår firade vi här hemma. I veckan fick jag godkänd F-skatt, så nu har jag min enskilda firma! Blev lite nervös faktiskt? nu då lixom? Vad händer nu? Det är ju ganska stort ändå. Även om jag har svårt att lägga utrymmet åt sidan så måste jag gö...

Av Måna - 12 augusti 2023 18:59


Äntligen välbehövlig SOL! Varmt och skönt här nere hela dagen. Passade även ypperligt bra eftersom vi rev tältet idag och satte upp det lilla tältet. Det var större än jag förväntat mig? så bara på plus. Så mesta delen av dagen har gått åt att p...

Av Måna - 8 augusti 2023 16:24

Hade lovat ungarna att vi idag skulle åka till Marieberg. Jag kan bara erkänna att jag hatar det. Jag är inte alls imponerad av det stället längre? tycker mest att det är krimskrams. En gång i tiden var Marieberg bra. Sen det där med att handla k...

Av Måna - 1 augusti 2023 20:52

Vi packade ihop och åkte hemåt, jag och J, i onsdags. Han hade hemlängtan och jag hade sagt att det var han som bestämde när vi skulle åka hem! Väl hemma efter dryga 3 veckor borta väntar en hel del tvätt,en hel del avsaknad av mat i kylskåpet och ...

Av Måna - 25 juli 2023 10:28


Vi stannar en dag till? och kanske ännu flera dagar? vi får se helt enkelt. Idag kommer J?s kompis hit så det lovar upp lite granna för honom. Dom har gått om varandra lite granna i sommar-tyvärr! Hon har varit här när vi inte har varit här och vis...

Presentation


Jag... en extrem introvert människa i en extrovert värld...







Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Fotoalbum

Här blandar jag allt vind för våg,av bilder på allt möjligt!

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards