Alla inlägg den 18 juni 2015

Av Måna - 18 juni 2015 11:12

Javisst...tittade på min nya film igår.

Oj...jag vart besviken,vilket jag visste iof att jag skulle bli.Tyckte att dom gjort den väldigt "ytlig" med inriktningen på sex.Vilket jag faktiskt inte har sett boken som...

Jag gillade INTE alls skådespelaren till Grey...Njae...Han var för mild,han var för lätt-inte alls så allvarlig,bestämd som boken visar honom.

Henne gillade jag grymt mycket.Dock kanske lite för tyst...?!

Om man inte har läst boken,tror jag att man tycker att filen Är bra.Det tyckte Stefan.(som INTE alls jobbade sent igår,utan blev mitt film sällskap)

Men....den var helt okey.

Dock tycker jag att dom kunnat lägga mera tid på filmen...jag menar,kan man göra en film på 3 timmar om en båt som sjunker (Titanic)hade man väl kunnat lägga på MINST en timma till på denna film;-)


Det regnar idag.Eller....njae...det är mest grått och trist.Jag har den GLADA uppgiften att vika tvätt idag...Yes...Sååå,jag hittar på miljoner andra saker å göra istället,för att "slippa" lixom... Sen vet ju till å med hundarna att det INTE kommer att göra sig självt:-P Så jag kommer iaf behöva å göra det...

Lina och Joel är INTE på humör idag.Dom träter på varandra om ALLT!!! :-/ Började redan imorse,innan jag och Stefan vaknat till liv.


En vidrig doft spred sig från diskmaskinen.

Vi åt lixom räkor till kvällsmackorna.... Lina och Joel älskar ju räkor;-) Dom fick i varsin skål och jag tog räkor på mina smörgåsar,men ägg:-)

Vi plockade undan,in i diskmaskinen och så var det klart för kvällen lixom.

Ingen tänkte på hur lukten skulle bli i diskmaskinen dagen efter.... Att låta räk-tallrikarna stå under natten,var INTE den smartaste ideén på stickninge...

Det var ju lixom så lite disk i maskinen,så ingen tänkte på det.

Heeela köket stank FISK allanbrallan vid första lättandet på diskmaskins luckan.Och 3/4 personer SKREEEEK i köket...

say no more...men misstaget kommer inte att upprepas!:-D


Imorse fick jag mail på XC90ín. En man,som började med att erbjuda ETT pris för bilen,komma och hämta imorgon.

Jag kliar mig i huvuet.

Hur kan man,pruta på en bil-som man inte sett i verkligheten? Han har ju INGEN aning om hur bilen ser ut...!Och sen....denna mail förväxling som uppstår.

Han ville veta om det fanna drag på bilen,ha flera bilder,reg.nr och massa andra frågor... Jaha...

Jag svarade snällt:Du är välkommen hit och titta på bilen,så kan vi nog säkert komma överrens om ett pris på plats.(Detta har jag lärt mig av min mor som min far kör med)

Finns ingen anledning att buda,sänka diskutera ett pris via mailen.Man kan fråga JA,om det går å göra ngt på priset.Men sen måste man väl komma och kolla på bilen?!För sin egna skull....?

Jag hänvisade till Stefans mobil,då mail adressen går till mig.

Och att han ber om reg nr....Läser han inte annonsen innan han ringer?Man kan klart och tydligt se det på bilen.jag brukar läsa och kolla genom annonserna noga innan jag hör av mig,om det är intressant.

Well....OM han hade ringt på en gång,hade han fått reda på att volvon INTE är 7-sitsig,och han hade 1-inte behövt prutas på en osedd bil,som han iaf inte kunnat köpa.2-inte behövt uppta min tid(Nu var inte det alls värst jobbigt eller tidskrävande) men ändå... Ett telefon samtal,och du får reda på ALLT du vill veta-på kanske 5 minuter.

dagens IT-värld är allt bra tokig.


Har upptäckt en ny passion i livet...eller inte riktigt passion...

jellybeans... jag har lixm antagit att detta godis inte är något för mig.Har lixom kanske jämfört dom med dom här kola-bönorna,som dessutom blivit lite gamla...

Men...för någon helg sedan,fick jag smaka några av min make,som tycker om dessa godisar.Dom imponerade inte så värst mycket på mig...MEN,dom vita....Dom med vaniljsmak-krossade alla passioner för Riesen,all längtan efter Riesen...JÖSSES!!!

Nu har dom ju tagit bort det där stället med jellybeans på Ica maxi(som dom hade för 1 år sedan) men har en låda bland lösgodiset som innehåller dessa mini små banan formade skönheter.

Jag var ju bara tvungen....

och sorry Ica Maxi...jag gjorde det bästa jag bara kunde för att plocka åt mig så många VITA som möjligt ur den där lådan...;-P 

Finns det något annat ställe som säljer dessa på lösvikt??? så att jag slipper bete mig som en uteliggare som letar pantburkar i soptunnorna på stan?! Känns ju måttligt dumt att försöka plocka ut dom som JAG tycker är godast....det är ju även som att försöka plocka ur dom ljus polly och inte dom mörka ur lådan!!!

Passion nummer två,har jag fått för naturchips,kommer inte ihåg vilket märke,smak gräddfil! Woohoo!!! Dom ÄR utsökt skit goda:-) Och eftersom det HETER naturchips,inbillar jag mig att dom är NYTTIGARE än vanliga chips...HAHAHA!Ja...kan ju låta huvudet få tänka så;-P 

Snart är det fredag OCH då får man äta godis OCH dricka vin lagligt,-)

Blidde ingen vinskvätt för mig igår...Hallå,kan ju bli kallad för alkis;-)


Nu...är det banne mig dags att sparka igång på denna dag:-)

Har naglar att måla,hår att kamma,klä på kids,och hitta på någon mat att laga....

Hastalavista!

Ciao!!!

Presentation


Jag... en extrem introvert människa i en extrovert värld...







Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Fotoalbum

Här blandar jag allt vind för våg,av bilder på allt möjligt!

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards