Alla inlägg den 12 februari 2015

Av Måna - 12 februari 2015 09:06

Vad faaan blir det för mat?

Ja... Det blir inbakad fläskfilé till dinner.Just...när man hamnat i "jag-fullkomligt-hatar-att-laga-mat" träsket,är det bästa att engagera sig istället.Det känns pytte-ytte lite roligare då.

Om inte,blir det god mat idag,som lyser upp lite granna:-)


Vädret finns ju inte så mycket att säga om...!Men vi måste ju ha 300 gråa dagar på året,så vi verkligen UPPSKATTAR dom 6 fina dagarna;-) Då hela livet känns så roligt och inget går emot;-) Storm,grått och nästan små regn är det här idag:-/

Lina skulle ut och grilla korv i skogen...OM hon inte blir hemskickad pga dåligt humör vill säga;-)

Jisses så sur man kan vara!!!!!

Sista dagen idag...SEN ÄR DET SPORTLOV!!!

Å fy bövölen vad skööööönt!!!!!I love it!

Det är skönt att Lina åker iväg sina 15 timmars i veckan,men det ÄR banne mig skönt att ha henne hemma oxå.Bara för att mornarna ser liiiite annorlunda ut.Bara för att 3/4 i denna familj är sjukt morgon trötta.


Så jag har miljoner tankar och funderingar på livet just nu.INTE en endaste procent till motivation...:-/ Typiskt... Känner ingen ork alls just nu...Och vad gör det om 100 år om huset fortfarande INTE är klart?;-P

Jag måste ta tag i det här!!!!


På lördag är det alla hjärtans dag!Jag har funderat på om vi kanske skulle kunna gå ut och äta...Ja...skulle inte det vara trevligt?? Men...det är ju förvisso OM vi får barnvakt eller OM vi åker alla 4...eller bara 3...(jag vet av erfarenhet,att detta inte kommer att gå i hamn,och det inte blir något med någe)Men man kan väl få spåna på idén iaf?!

Stefan har aldrig varit på Wild West och ätit,VET att han är sugen att prova det!Annars är ju Kina-muren ett trevligt ställe att besöka:-) Mmm...bufféen där är ju inte alltför dålig kan man ju säga:-)

kanske till å med kan fråga om någon vill följa med oss ut och äta?Jag ska allvarligt ta och fundera på detta!!!


dags att masa sig in i duschen.

Joel HAR somnat,ingen kan förstå min lycka över det.Även han var så jädrans grinig denna morgon...INGENTING var bra i hans värld!!!!så det är bara sjukt underbart att han har somnat,och att jag får en liiiten stund i lugn och ro:-) LOVELY!!!


Presentation


Jag... en extrem introvert människa i en extrovert värld...







Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Fotoalbum

Här blandar jag allt vind för våg,av bilder på allt möjligt!

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards